Värmehandskar


Värmehandskar

Ska man köpa sig ett par värmehandskar så finns det gott om väldigt bra handskar som fungerar för alla aktiviteter oavsett om ni behöver ett par värmehandskar för jakt eller skidåkningen. Vi har recenserat de allra bästa värmehandskarna på denna sida så att ni enkelt kan hitta de handskar som passar er bäst. Bra värmehandskar kostar mellan 1000 och 3000 kronor men detta är det värt då man slipper frysa eller oroa sig för att de ska gå sönder. Det finns både tunna och supertunna värmehandskar om man vill ha det. Oftast finns det värmehandskar som passar både herr och dam. Sidan innehåller annonslänkar från Pnjakt,Outnorth och Outdoorexperten


Värmehandskar bäst i test


1. Rubicson värmehandskar - Touchskärmhandskar

Här har vi ett par riktigt prisvärda värmehandskar som även fungerar med touchskärmar. Det gör det enkelt och smidigt att även svara mobilen eller skicka sms. Värmehandskarna håller värmen ända ner till minus 20 grader. De funkar jätte bra för en kylig promenad, jakten eller för att åka skidor. Värmehandskarna har tre olika värmelägen och en batteriladdning som håller i upp till tre timmar.

Billiga värmehandskar

5 star
ubicson värmehandskar


1. ALPENHEAT Gloveliner värmehandske

Alpenheat har en väldigt bra värmehandske som passar perfekt för dig som jagar eller kanske rider. Detta då de är väldigt tunna, det betyder dock inte att de inte håller värmen. De håller värmen väldigt bra och med hjälpa av värmepaket som drivs av ett par uppladdningsbara Lithium batterier så kommer ni absolut inte frysa under jaktpasset eller ridturen.

Batterierna har en lång batteritid, upp till 6 timmar, vilket gör att ni kan hålla värmen extra länge. 

Man kan med dessa värmehandskar från Alpenheat välja mellan tre stycken värmenivåer så man verkligen hittar en nivå som passar bäst för det ni ska göra. Handskarna levereras med ett par handskar, två uppladdningsbara Lithium batterier och en batteriladdare.


Bästa värmehandsken för jakten


ALPENHEAT Gloveliner värmehandske
5 star


2. Pinewood Värmehandske

Ett par snygga värmehandskar från Pinewood som man ka nvälja mellan antingen ett par svarta eller ett par i mockabrun färg. Oavsett vilken färg ni väljer så är de väldigt snygga. Men värmehandskarna ser inte bara bra ut, utan de är även väldigt bra och gör sitt jobb effektivt med att värme dina händer. Med dessa värmehandskar så slipper ni att frysa så mycket att fingrarna domnar bort. Dessa värmehandskar har nämligen ett tillskottsvärme med hjälp av värmeslingor som kan värma upp till hela 50 grader i 3-4 timmar. Vilken värme ni vill ha bestämmer ni enkelt med hjälp av enkla kanpp tryckningar på kontrollknappen. Man når enkelt kontrollknappen på ovansidan av handskarna.

Man kan använda dessa värmehandskar till i stort sett vad som helst, då de varken är för tunna eller för tjocka får något ändamål som vi kan komma på.


Ett par prisvärda värmehandskar


Pinewood Värmehandske
5 star


3. Pinewood Ultra Liner Värmehandske

Ett par billigare värmehandskar som även är välidigt tunna. Med billiga menar vi att de är väldigt prisvärda, bra värmehandskar kostar i regel en hel del. Men det är bättre att lägga lite extra pengar för att få slippa frysa. Dessa värmehandskar är tillverkade med en 4 vägs stretch material som har flexibla värmeslingor som håller värmen väldigt bra. Batterierna är ett par Lithium batterier (2000mAh) som gör sitt jobb väldigt bra då de kan hålla igång värmen upp till hela 8 timmar på den lägre nivån. Det finns nämligen tre nivåer av värme man välja mellan, dessa är följande:

 • Blå 27-32 grader
 • Vit 33-38 grader
 • Röd 39-44 grader

Man ställer enkelt in värmen med den lättåtkomliga knappen på ovansidan av handskarna. Man kan antingen använda handskarna som dom är eller under de värsta kylorna kan man ha dessa under ett par tjockare handskar, detta då dessa är väldigt tunna.


Pinewood Ultra Liner Värmehandske
5 star


4. Outdoor Research Or Lucent Heated Sensor Gloves

Några av de allra bästa värmehandskarna man kan köpa. Dessa är tillverkade i bland annat Gore-Tex och har även touch-screenkompitabla fingrar, vilket är ett stort plus att ha under vinterhalvåret i Sverige. Med en smidig power knapp så är dessa även lätta att navigera med i inställningarna. Handskarna är bland annat isolerade med EnduraLoft som är ett lättviktigt, syntetiskt material som är extra bra som skydd mot kyla. Det håller nämligen värmen kvar på ett väldigt effektivt sätt. Värmehandskarna har även ett fleexefoder i handflatan. Med det slittåliga getlädret på utsidan så håller handskarna dessutom extra bra. Det kan vara skönt att veta då dessa är ganska dyra, men trots priset så är de verkligen köpvärda.


De bästa värmehandskarna för dig som fryser.


Några egenskaper

 • Vattentät
 • Vindtät
 • Snabbtorkande
 • Uppladdningsbara batterier
 • Justerbar värme


Outdoor Research Or Lucent Heated Sensor Gloves
5 star


5. Outdoor Research Or Stormtracker Heated Sensor Gloves

Ett par Gore_tex värmehandskar som håller värmen väldigt bra är dessa Stormtracker från Outdooor Research. De är tillverkade i ett slittåligt läder som även är väldigt vattenresistent. Det finns även TPU på baksidan av handsken för ett extra hållbart skydd. Det bästa med dessa är att de verkligen klarar av att hålla kvar din kroppsvärme i handskarna på ett bra sätt, samtidigt som den med hjälp av värmeslingorna kan bidra med värme om det behövs. Ett par väldigt bra värmehandskar som passar till det allra mesta där man behöver ha ett par varma handskar som klarar av lite tuffare miljöer som exempelvis isklättring och skidåkning.


Några egenskaper

 • Vattenavvisande
 • Vindtät
 • Fukttransporternade
 • Uppladdningsbara batterier
 • Elastisk handled
 • Justerbar värme


Outdoor Research Or Stormtracker Heated Sensor Gloves
5 star


6. Hestra Power Heater Mitt

Sköna värmevantar för skidåkningen är dessa Hestra Power Heater Mitt. Är du en sån som alltid fryser om fingrarna och händer så är det dessa värmevantar du verkligen ska köpa. Det är ett par riktigt bra skidhandskar med värmeslingor som kommer att hålla värmen i dina händer väldigt länge. De är även väldigt smidiga trots att det är ett par stora vantar. Denna modell är dock av en längre men smidigare passform. Hestra Power Heater Mitt är tillverkade av bland annat ett slitstarkt getskinn på handens insida. Yttermaterialet är av Impregnerat gerskinn och ett softshell 4 vägs stretchväv. Detta gör handskarna både vind och vattentätta, vilket är viktigt i skidbacken. Trots all värme och material så andas även handskarna på ett bra sätt-


Egenskaper

 • Vattentät
 • Värmeslingor
 • Handcuffs
 • Batterificka


De bästa värmehandskarna för skidor


5 star
Hestra Power Heater Mitt


7. Avignon Heat Glove Liner

Även dessa värmehandskar är väldigt bra och prisvärda. De är lite tunnare fingervantar som trots detta både är sköna och håller värmen väldigt bra och effektivt. Då dessa är tunna i bland annat fingertopparna så passar dessa väldigt bra för jakt eller annat där man behöver ha en bättra känsla i fingertopparna. Med batterier som har 3000mAh så kan ni vara säkra på att de håller värmen även en längre stund. Upp till fyra timmar med tre olika nivåer av värme. Man kan välja mellan tre nivåer, som är mellan 40-60 grader. Handskarna är tillverkar av bland annat Polyester och spandex. Det finns även en lädertopp på tumme och långfinger.


5 star
Avignon Heat Glove Liner


Billiga värmehandskar

Det finns billiga värmehandskar som även fungerar ganska bra som dessa från Avignon. De drivs av vanliga AA- batterier och håller en bra standard. 9. Avignon Warmth Glove Finger

Dessa värmehandskar är fodrade och med tre stycken AA-batterier så hjälper dessa dig att hålla händer och fingrar varma i upp till 6 timmar.

Ett helt ok par värmevantar för den som endast är ute efter ett billigare alternativ.


5 star
Avignon Warmth Glove Finger


10. Avignon Warmth Mitten AA Battery

Även dessa vantar är fodrade och drivs av tre sycken AA-batterier. Dessa kan värma med en värmenivå på 60 grader, vilket är väldigt varmt och skönt. Batteritiden är runt 6 timmar, vilket får sägas är ganska länge. De är tillverkade med bland annat ett Yhinsulate-foder som dessutom är vattenavvisande.


5 star
Avignon Warmth Mitten AA Battery


Värmehandskar tänk på detta

När man ska köpa ett par värmehandskar så är det en del som man bör tänka på innan man köper. Dels så bör man fundera ut på var man behöver handskarna mest. 

Det finns flera olika situationer där man behöver ha ett par värmehandskar


Värmehandskar för jakt

Ett par värme handskar för jakt ska självklart dels hålla värmen men även vara relativt tunna så man fortfarande kan känna avtryckaren på geväret på ett bra sätt. Ett par tjockare vantar kan dels göra så man inte når avtryckaren eller att man helt enkelt inte känner hur hårt man trycker. Med ett par tunnar värmevantar för jakten så blir skotten både säkrare och bättre.

Två bra värmehandskar för jakt är


Värmehandskar för skidåkning

Ska ni åka skidor så rekommenderar vi ett par värmehandskar, detta då det ofta blir väldigt kallt av att hålla stavarna. Sedan är det oftare kallar i fjällen samtidigt som det kan blåsa väldigt kyligt. När man åker skidor så är man ofta även borta väldigt länge i backen, ja hela dagar är inte ovanligt. Detta gör att det är extra vikigt att ha ett par bra värmehandskar för just skidåkning. Bra att veta är att värmehandskarna för skidåkning passar även väldigt bra för trav

Tvä bra värmehandskar för skidåkning eller trav

Hestra Power Heater Mitt

Outdoor Research Or Stormtracker Heated Sensor Gloves


Värmehandskar för vandring och arbete

Ska man ut och vandra så är det oftast smart att köpa sig ett par värmehandskar. Detta då man sällan vet hur vädret kommer vli om ett par timmar framåt. Med ett par bra värmehandskar är ni förberedda för det värsta vädret och kylan. Sedan så är det även skönt att helt enkelt bara kunna hålla sig varm om händerna.


Uppladdningsbara värmehandskar

Alla de värmehandksar som vi har tagit med på denna sida håller hög kvalitet och är självklart uppladdningsbara. Att batterierna är uppladdningsbara är inte bara bra för miljön men även för din plånbok. Genom att man enkelt kan ladda batterierna hemma eller i bilen så slipper man köpa nya så fort de tar slut. Batterierna som är uppladdningsbara håller väldigt länge. Mellan 2-6 timmar beroende på vilken effekt ni använder på era värmehandskar. Det går i regel att ladda batterierna med USB kabel, men kolla upp detta innan ni köper.


Material

Det finns på tjocka och extra tjocka värmehandskar, men även tunna och supertunna värmehandskar. Vilken sort ni behöver beror på i vilken situation ni ska använda handskarna.


Värmehandskar test

Det har gjorts flera testar med värmehandskar, några av de som har testats är bucken, nevercold,rubicson,Outdoor research och Avignon.


Hur vi valde fram de produkter vi har på denna sida

Vi har valt ut flera produkter på denna sida genom att leta bland olika nätbutiker och välja ut de produkter som vi tycker verkar vara allra bäst. Genom vår kunskap inom ämnet så tycker vi att vi har ganska så bra koll på de flesta produkterna. Vissa av produkterna på denna sida har vi provat själva eller haft en test pilot på. De produkter som vi inte själva har provat men som ändå har kommit med på sidan, beror på att vi tycker att det verkar vara en riktigt bra produkt. Detta har vi kommit fram till genom att jämföra olika produktbeskrivningar och tittat på priserna. På så sätt så har vi fått fram vår test vinnare ur respektive produkt. Sammanfattning

Tänk på att vi bor i Sverige, där vi har ett väldigt kallt klimat, speciellt under vinter halvåret. Det kan för många människor vara väldigt jobbigt med kylan. Ja vissa mår så dåligt att de gärna inte går ut, vilket vi tycker är väldigt tråkigt. Naturen är vacker och ska njutas av även under de kalla tiderna. Med bra utrustning som exempelvis ett par värmehandskar så kan även ni som i vanliga fall fryser, röra er ute.

Ska man dessutom gå ut på jakt och man är frusen av sig så kan det bli svårt, ja kanske till och med omöjligt att avfyra sitt vapen på ett säkert sätt. Med ett par värmehandskar så håller sig fingrarna och händerna varma och ni kommer ha full rörlighet i händerna vilket gör skottet säkert och tryggt.

Man kan även använda värmehandskar om det regnar så det flesta handskarna även är vattenavvisande eller vattentäta. Detta är något man bör titta på innan man köper.


Köp inte första bästa, utan köp de värmehandskar som passar ditt använde främst. Köp ett par som är tillverkade av hög kvalitet. Läs våra recensioner om alla värmehandskar så hittar ni säkerligen ett par handskar som kommer passa dig väldigt bra. Förhoppningsvis som handen i handsken.

Frågor och svarVilka värmehandskar ska man köpa?

Köp inte första bästa värmehandska ni hittar. De billigare modellerna som finns på kanske jula eller biltema håller sällan lite hög kvalitet. Så köp ett par kvalitets värmehandskar som vi exempelvis har recenserat på denna sida. 


Hur länge håller batterierna i ett par värmehandskar?

Detta beror dels på vädret ute samt vilken värmenivå ni har på värmehandskarna. Men i regel så håller batterierna mellan 2-6 timmar, beroende på modell.


Hur fungerar ett par värmehandskar?

Ett par värmehandskar är tillverkade med inbyggda värmeslingor som hjälper till att värme upp handskarna. Batteriet är oftast ett energirikt Lithium batteri som kan hålla värmen väldigt effektivt och länge. Det finns vissa modeller som endast värmer upp fingrarna, men de allra flesta värmehandskar modeller värmer hela handskarna i stort sett.


Vad kostar ett par värmehandskar?

Ett par värmehandskar kostar mellan allt från ett par hundra kronor upp till flera tusen kronor. Vi rekommenderar alltid att köpa ett par riktigt bra och inte bara gå på priset. Det är lätt att man blir besviken då.
Fler bra produkter